Product / UX Designer Roadmap
Az Inspired című könyvből tudjuk, hogy a roadmapok mégse segítenek annyira. Én azért csináltam egy UX Designer roadmap-ot magamnak.

Marty Cagan Inspired című könyve óta tudjuk, hogy a roadmapok mégse segítenek annyira a terméktervezésnél. Én azért csináltam egy tanulós UX Designer roadmapot magamnak.

Előzmények

Abból kiindulva, hogy pszichológusnak is azok mennek, akiknek valami bajuk van magukkal. Én is valahogy ez alapján csináltam roadmapot. Bajom volt az itthoni tanulással. Kellett valami iránymutatás, egy folyamatábra, amin lépkedhetek a Product / Service Design tapasztalatszerzés közepette. Így született meg ez a kis kép. Ha ez másoknak is tud segíteni akkor az pedig plusz egy nagyon jó érzés.
Lehet még ráadásként egy folyamat vázlatot is ad a kép, de ezt elég szabadon kell értelmezni.

Ihletnek itt volt Togi Sergey Designer Roadmapja. Ő külön szedte a UI és a UX Roadmapokat:

  • UI Design: Grafikai tervezés, Tipográfia, Színharmónia, Különböző design stílusok ismerete, Ikonok, képek használata stb.
  • UX Design: Pszichológia, Felhasználói kutatás, Információs architektúra, Weboldal, app hierarchiája, Perszónák, User tesztek, A/B tesztek, stb.

Amúgy nagyon hasznos kis anyag, érdemes átfutni! Tovább voltak különféle front-end és back-end fejlesztős roadmapok is.
Na jó… ezeket azért erősen testre szabtam, egyszerűsítettem. 😉

Használat

Linkeket nem tettem bele, habár SVG képként töltöttem fel. A bekeretezett szövegek általában cikkeknek néha kurzusok címei. De van még sok módszer, technológia, módszertan is felsorolva a boxokban.
Ezeket vagy ismered vagy nem, ha nem akkor érdemes rájuk guglizni és beleásni magad a témába. Ez tehát nem egy tanterv, inkább irány mutatás, hogy miket érdemes átnézni, mikbe érdemes jobban beleásnunk magunkat. És akkor elég a beszédből, katt rá és nézd nagyba! (SVG jeeee 💪)

Product / UX Designer Roadmap v1.0

Product designer roadmap

A Product / UX designer roadmapban említett dual track design-ról itt olvashatsz!

Sajnos egy promo :(

Egyedi Üzleti Weboldalakat készítek

Teljes szolgáltatás a drótváz tervezéstől a látványterven át az új weboldalad felépítéséig
Reszponzív Weboldal készítés Blog
Reszponzív Weboldal készítés
Reszponzív Weboldal készítés Blog

Ezek is érdekesek lehetnek

Product / UX Designer Roadmap

Product / UX Designer Roadmap

Az Inspired című könyvből tudjuk, hogy a roadmapok mégse segítenek annyira. Én azért csináltam egy UX Designer roadmap-ot magamnak.

Design System

Design System, UI kit és miegymás 📐✏️

A CodersRank.io-nál az első dolgunk az volt, hogy elkezdtünk építeni egy UI Kitet, hogy könnyítsünk és gyorsítsunk a jövőbeli termékfejlesztésen. Erről tartok most egy kis beszámolót!

Dual Track Design termékfejlesztés

A Dual Track design termékfejlesztés

Az elmúlt időszakban többször megpóbáltunk újabb folyamatokat kipróbálni a termékfejlesztésben. Ezen kívül folyamatosan keresem én is az új ötleteket. Most valami mix van a fejemben Design Thinking Agile és Leanből. Ez a Dual Track Design!

Miben segíthetek?

Oopsz.. Ez a csomagom még kidolgozás alatt van

Számomra egy értékes visszajelzés, hogy rákattintottál a gombra. Ha érdekel ez a szolgáltatásom lépj kapcsolatba velem, hogy egyeztethessünk a részletekről.

Néhány kérdés mielőtt belevágunk!

Ajánlat kérés